Alternativ til blomster

Nogle ønsker sig at kisten udsmykkes med noget helt andet end de traditionelle blomster.

Nogle ønsker sig at kisten udsmykkes

Nogle ønsker sig at kisten udsmykkes med noget helt andet end de traditionelle blomster. Det er bestemt også en mulighed, og vi hjælper meget gerne med inspiration fra det levede liv, så det spejler sig i en særlig, unik udsmykning. Herunder kan du se eksempler på forskellige alternativer til blomster.

Niels var netop blevet færdig med æblehøsten i haven-de var hans glæde og stolthed.
Hans datter ville hjælpe ham med at sætte stigen på plads i carporten, men Niels valgte at klare det selv. Hvorpå han, uden varsel, faldt livløs om.

En pludselig, men også meget smuk og nænsom død, fik Niels.
Vores bededame Dorthe Jürs foreslog, at der kunne være æbler i kistedekorationen, så Niels alligevel kunne få glæde af dem.

Så det fik han ♥

Her har familien valgt en grafisk udsmykning med symboler som billeder på et levet liv.

Cathy havde i god tid planlagt alt omkring sin afsked ned i mindste detalje. Efter hendes instrukser havde vi sat billeder fast på kisten fra hun var baby, barn, ung, fra hendes rejser, karneval, flyvetur i luftballon, til hun lå i sengen på hospitalet med dialyseapparatet for få måneder siden. Og i stedet for blomster bad hun gæsterne om at donere beløb til Læger uden grænser. Derfor skulle der heller ikke være blomster på kistelåget, men to fine figurer.

Zintas særlige tæppe, og billedet af hesten Pegasus, som hendes mor syede til hende da hun var barn, har fulgt hende gennem hele livet.

Det har været vægtæppe, gulvtæppe, og dækker nu Zintas kiste som den fineste dekoration.