Bedekvinde der hjælper med at sikre et mindeværdigt farvel

Hos Unik Afsked har vi en vision om at børste støvet af den gængse opfattelse af begravelsesbranchen. Hos os finder du en kvindelig bedemand, altså en ”bededame”, og vi arbejder målrettet på at udvikle og forbedre vores profession.

Bedemand med fokus på etik og æstetik

Vi lægger vægt på klare, enkle valg i miljøvenlige kister og urner. Vi prioriterer såvel etik som æstetik i forbindelse med både begravelse såvel som bisættelse. Vi hjælper både til i København, Roskilde, Hedehusene og omegn.

Vi bestræber os på at bygge bro mellem tradition og nytænkning. Vi imødekommer både traditionelle og utraditionelle ønsker. Vi deltager personligt i alle led af hver eneste afsked fra start til slut, og vi går alle ekstra mil for at sikre, at begravelsen bliver en personlig, mindeværdig og smuk begivenhed. En unik afsked.

Hvorfor er jeg blevet bededame?

Jeg var 18 år, da jeg mistede min far. Han blev kun 41. Hans aske kom i en askefællesgrav – det var ikke noget, vi talte så meget om dengang. Savnet efter ham var stort. Samtidig savnede jeg et sted, hvor jeg kunne gå hen med min sorg, som et gravsted jo er.

Det blev drivkraften, som, adskillige år senere, fik mig til at studere antropologi på universitetet med speciale i begravelseskulturer. I 2008 blev jeg på opfordring ansat i en veletableret begravelsesforretning – først som specialist i dansk begravelseskultur, siden til oplæring i bedemandsbranchen som bedekvinde.

Jeg holder af at hjælpe efterladte videre

Det var ikke planlagt, at jeg skulle være bedemand. Men jeg fik efterhånden udviklet og formet min egen personlige tilgang til faget – et fag jeg er kommet til at holde af. Siden november 2012 har jeg drevet min egen begravelsesforretning Unik Afsked. Et arbejde jeg ikke havde forestillet mig. Nu kan jeg ikke forestille mig andet.

Hvad koster en bedekvinde?

Hvor meget vores hjælp fra en bededame koster afhænger af, om du ønsker vores hjælp til en bisættelse eller en begravelse, og hvilke særlige ønsker der skal tages højde for.

Du kan finde en oversigt over vores priser her, hvor du også kan blive klogere på, hvad der er inkluderet i den oplyste pris.

Unikafsked.dk ApS
Frederiksberg Allé 11
1621 København V
CVR: 35413677
Ring til os: 31 32 36 33
Skriv til os: naja@unikafsked.dk
Kørselsvejledning Via Maps

www.bedemand-oversigt.dk

Unikafsked.dk ApS
Ringstedgade 46
4000 Roskilde
CVR: 35413677
Ring til os: 42 36 38 30
Skriv til os: dorthe@unikafsked.dk
Kørselsvejledning Via Maps