Bedemand på Frederiksberg tæt på Vesterbro

Unik Afsked – Bedemand på Frederiksberg tæt på Vesterbro

Velkommen til Unik Afskeds afdeling på Frederiksberg Allé 11, som findes i rundingen på hjørnet af Sankt Thomas Plads. Med vores placering på alléen er vi tæt på, når du har brug for en bedemand på Frederiksberg eller Vesterbro.

Se her for resten af København og omegn

 

Bilister til vores bedemand på Frederiksberg nær Vesterbro

Besøgende i bil kan parkere gratis i to timer for eksempel på Sankt Thomas Plads, Sankt Thomas Allé, Boyesgade (i venstre side op mod Sankt Thomas Plads) eller på Hauchsvej parker ved benytte Easy Park appen.

Ankom til Unik Afsked med offentlig transport

Metro: Stå af på Frederiksberg Allé og gå i retning frem mod Vesterbrogade. Kontoret ligger da på din højre side.

Bus 7A eller bus 26 stopper på Frederiksberg Allé ved Værnedamsvej. Gå mod Sankt Thomas Plads. Da ligger kontoret på den anden side ad gaden, altså din venstre side.

Sådan finder du Unik Afskeds kontor

På Sankt Thomas Plads finder du Unik Afskeds kontor ved at gå ind gennem havelågen til gårdhaven med oliventræer og blomstrende planter lige ved siden af den store trappe der støder op til vores naboer Frelsens Hær.

 

Unik Afsked står klar til at hjælpe, når du har brug for en bedemand på Frederiksberg eller Vesterbro. Vi hjælper dig med at sammensætte den begravelse eller bisættelse, som du og dine kære ønsker.

Kontakt os

UNIKAFSKED.DK
Frederiksberg Allé 11, 1621 København

(+45) 31 32 36 33
Info@unikafsked.dk

CVR nr.: 35413677

Skriv til os