Bedemand i København – tæt ved Brønshøj, Vanløse og Bispebjerg

Unik Afsked – Bedemand i København tæt på Brønshøj, Vanløse og Bispebjerg

Velkommen til Unik Afskeds afdeling i København, Borups Allé 179. Egentlig ligger Unik Afsked rundt om hjørnet på Hillerødgade. Kontoret er meget let at kende med Unik Afsked-skiltet over de store butiksruder.  Med vores placering på Borups Allé er vi tæt på, når du har brug for en bedemand i København Brønshøj, Vanløse og Bispebjerg.

Læs også om vores afdeling på Frederiksberg nær Vesterbro her.

Bilister til vores bedemand i København

Besøgende i bil kan parkere gratis i op til tre timer på Vibevej, en sidegade til Borups Allé, man kan dreje til højre ind på lige efter Bispeengbuen, når man kommer inde fra byen. Husk at stille p-skiven. Man kan gå til vores kontor på 2-3 minutter ved at gå over det store kryds på Borups Allé/Hillerødgade. Der er tillige parkeringsmuligheder på Genforeningspladsen på bagsiden af huset.

Ankom til Unik Afsked med offentlig transport

Bus 12 stopper i Hillerødgade ved Borups Allé ca. 50 m. fra indgangen til Unik Afskeds kontor.

Metro: Stå af på Nuuks Plads og gå 400 m. fra Jagtvej, drej til venstre mod Borups Allé, og igen til venstre imod Borups Plads.

 

Unik Afsked står klar til at hjælpe, når du har brug for en bedemand i København, Brønshøj, Vanløse eller Bispebjerg. Vi kan hjælpe dig med begravelse og bisættelse, når du skal tage afsked.

Kontakt os

UNIKAFSKED.DK
Borups Allé 179, 2400 København NV

(+45) 31 32 36 33
Info@unikafsked.dk

CVR nr.: 35413677

Skriv til os