Samarbejdspartnere

Hos Unik Afsked har vi et bredt netværk af samarbejdspartnere, som gør det muligt for os at skabe en smuk og personlig begravelse.

Allégade 10, 2000 Frederiksberg

Mulighed for mindesammenkomst på Frederiksberg anbefalet af os.

BeyondLife

Beyond Life er en helt unik urne udviklet af industriel designer Pia Galschiøtt. Det var i sin tid på Naja Genet Mays opfordring Pia Galschiøtt designede Beyond Life urnen, der oprindelig var tænkt til askespredning over havet. Pia Galschiøtt videreudviklede sit design, så det i mange år også er blevet benyttet til nedsættelse i et gravsted. I dag sælges urnen i begravelsesforretninger i både Danmark og udlandet.

Koncertkirken

Vi har samarbejdet med Koncertkirken, siden Unik Afskeds tilblivelse. Koncertkirken var oprindelig Blågårdskirken, som blev nedlagt ligesom flere andre københavnske kirker. I dag huser Koncertkirken utallige forskellige arrangementer lige fra bespisning af hjemløse i krypten, jazzkoncerter, tango og mange andre ting. Indimellem lejer vi Koncertkirken til en borgerlig afskedsceremoni. Kirkerummet har en historisk højtidelighed i kraft af dets tidligere funktion som kirke; da det ikke længere anvendes som sådan, er der i dag plads til at skabe nye traditioner, herunder afskedsceremoni. Der findes i rummet en café, hvor det efter ceremonien er muligt at holde mindesammenkomst med plads til mange.

Ledreborg Skovbegravelse

Vi havde verdenspræmiere på en borgerlig afskedsceremoni i Ledreborg skov i sommeren 2021. Det blev rammen om en afsked for et naturelskende menneske, og flere fulgte. Omgivelserne inviterer til mindesammenkomst-picnic, når vi kører med kisten, præcis som fandt det sted fra en kirke.

Vi har et rigtig fint samarbejde med de folk, der driver skovkirkegården, hvor det indenfor de sidste par år er blevet muligt at købe et urnegravsted i skoven. Nu er det altså også en reel mulighed at holde en helt særlig ceremoni under trækronernes grønne katedral, når vejret og årstiden tillader det.

Fotograf, Maj Bovin

Maj Bovin har erfaring med at dokumentere de vigtige øjeblikke, der er forbundet med en afsked. Igennem sin linse ser hun ofte det, småt som stort, mange ikke selv har overskud til at se – mennesker der holder hænder, krammer hinanden, børnene der bidrager med det, de nu kan, de smukke blomster, kisten der bæres ud.

Tidligere var det begrænset hvad der blev taget af billeder ved en sådan begivenhed, men efterhånden er det blevet en naturlig del af vores liv at vi dokumenterer, især vigtige begivenheder. Det hjælper os til at huske, mindes og dele dem med hinanden.

Advodan Advokater

I forbindelse med bobehandling.

Mortem BoligRyd

Dødsbo ryddes på hele Sjælland

Hos Mortem BoligRyd specialiserer vi os i tømning og rydning af dødsbo. Vores primære kunder er privatpersoner i Roskilde, Gentofte, samt i hele København og omegn. Derudover tager vi os også gerne af opgaver på resten af Sjælland.

V​i er grundige, effektive og fleksible i forbindelse med rydning af dødsbo

Når et dødsbo ryddes af vores personale, kan du trygt overlade følgende opgaver til os:

  • Nedpakning
  • Totalrydning
  • Rengøring

Memmora

Vedligeholdelse af gravsteder.