Samarbejdspartnere

Vi har et bredt netværk af samarbejdspartnere

Et netværk med mange forskellige samarbejdspartnere giver Unik Afsked mulighed for altid at følge med i hvad der sker i begravelseskulturen i både ind- og udland, for eksempel andre former for ceremonier.

Vi har blandt andet særaftaler med Kulturcentret Assistens og Koncertkirken, Blågårds Plads på Nørrebro om leje af smukke rum til afsked uden for folkekirken.

Vi samarbejder med kunstneren Per Ahlman, keramiker, som kan skabe personlige gravminder efter pårørendes ønske. Vi har ligeledes, sammen med ølbryggervirksomheden ”Mikkeller”, hittet på verdens første ”Gravøl” for at hylde det liv og den tid, familien, nære venner og bekendte har haft sammen med afdøde.

BeyondLife

Vi samarbejder med den prisvindende industrielle designer Pia Gallschiøtt, som har udviklet en speciel urne i støbepap, med udgangspunkt i smukke tanker om, at livet går videre på den anden side.

Som et vedhæng til denne urne findes et blad i samme materiale som urnen. I bladet er der små kamre med plads til blomsterfrø, både et-og flerårige. Disse kan sås på gravstedet, hvor de suger næring af jorden, hvor asken er nedsat. På denne måde ”genopstår” afdøde på gravstedet i form at nyt liv. Læs mere her.

unik-afsked-knap-2

 

TAK Naja, du er ud over det sædvanlige, du har virkelig været med til at det har været den bedste afsked med vores 13 årigt søn som muligt. Fra første møde, undervejs, og til dit afsluttende dybfølte buk, før du kørte afsted fra kirken, har vi mærket din empati og din deltagelse som helt ud over det man kan forvente eller ønske sig. 1000 tak.

– Rasmus

center