Kiste tegning

Det kan være meget betydningsfuldt for familie, venner og ikke mindst børn at få mulighed for at skrive nogle kærlige ord eller dekorere kisten med små tegninger.

Kiste tegning – en sidste personlig hilsen

Det kan være meget betydningsfuldt for familie, venner og ikke mindst børn at få mulighed for at skrive nogle kærlige ord eller dekorere kisten med små tegninger. Kiste tegning er en legitim måde at komme tættere på den afdøde og skabe en følelsesmæssig forbindelse, samtidig med at det udgør en sidste fysisk og synlig gestus.

Derfor oplever vi hos Unik Afsked en stigende tendens til, at flere og flere vælger denne mulighed inden selve bisættelsen eller ceremonien begynder.

 

Alternativ til blomster

Nogle ønsker, at kisten udsmykkes med personlige kiste tegninger, – kendetegn eller hilsner, mens andre foretrækker alternative udsmykninger frem for de traditionelle blomster.

Vi tilbyder selvfølgelig inspiration baseret på den afdødes liv, så udsmykningen bliver unik og afspejler deres særlige historie. Hvis du vil læse mere om alternativ til blomster kan du læse mere her.