Udtalelser

Læs vores kunde udtagelser herunder.

“Midt i vores chok og sorg, tog Naja os i hånden og førte os gennem processen til en borgerlig bisættelse, som blev meget smuk, personlig og helt som vi havde ønsket os. Naja har været meget mere end en bedekvinde og ceremonimester for os. Hun var vores anker.”

– Louise

“Naja er det mest vidunderlige menneske til at arrangere en afskedsceremoni. Man føler sig tryg i hendes hænder. Hun var med til at sørge for min mor fik den mest vidunderlige afskedsceremoni man kunne tænke sig på Søpavillionen. Tusind tak, Naja.”

​- Kristine

“Det hele er ved at komme på afstand nu, og tankerne er ved at samle sig. Naja, jeg vil blot sige oprigtigt hjertelig tak for din hjælp og støtte til vores mors begravelse… Jeg kan ikke forestille mig, hvordan det ville have været uden din hjælp, og du lever op til dit navn – unik afsked – det var det, vores mor fik. Tak.”

​- Stine

“Tusind, tusind tak for en storartet indsats i forbindelse med vores mors død og bisættelse! Det har været trygt og godt at have dig ved roret igennem disse sidste uger – og dejligt, at der har været plads til både smil og grin undervejs. Hvis jeg skulle pege på, hvad jeg har været særligt glad for, så er det, at du har taget toppen af det mørke og triste.”

​- Bjarne

“​Tusind tak for din varme omsorg og inspirerende hjælp med alt. Ja, det var en smuk højtidelighed.”

​- Helge